GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσαυτάρης στην διεθνή έκθεση τουρισμού

Την συνάρτηση της γεωργίας με τις ίδιες κλιματικές συνθήκες όπως και ο τουρισμός, με τον ήλιο και την θάλασσα, την παράδοση και τον πολιτ...

Την συνάρτηση της γεωργίας με τις ίδιες κλιματικές συνθήκες όπως και ο τουρισμός, με τον ήλιο και την θάλασσα, την παράδοση και τον πολιτισμό, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο οποίος επισκέφθηκε την διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου, μαζί με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
«Θέλουμε οι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας να απολαύσουν και μια εξαιρετική γαστρονομική παράδοση, να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα της γης και της θάλασσας και να γίνουν κατόπιν πρεσβευτές της ποιότητας της ελληνικής γεωργίας», δήλωσε ο υπουργός και έκανε λόγο για «σημειολογική σημασία» της παρουσίας του σε μια έκθεση με αντικείμενο τον τουρισμό.
«Πιστεύουμε σε αυτή την συνέργεια», δήλωσε ο κ. Τσαυτάρης και υπενθύμισε ότι η γεωργία και ο τουρισμός έχουν και κατά το παρελθόν βοηθήσει την Ελλάδα να ανακάμψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση