GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Κυπριακή Βουλή το νομοσχέδιο για το Ταμείο Αλληλεγγύης

Στις 18:00 συνέρχεται το Υπουργικό Συμβούλιο ώστε να εγκριθεί το νομοσχέδιο για τη σύσταση του Επενδυτικού Ταμείου Αλληλεγγύης και αμέσως...

Στις 18:00 συνέρχεται το Υπουργικό Συμβούλιο ώστε να εγκριθεί το νομοσχέδιο για τη σύσταση του Επενδυτικού Ταμείου Αλληλεγγύης και αμέσως μετά αναμένεται να κατατεθεί στην Κυπριακή Βουλή με την μορφή κατεπείγοντος.
Η σύσταση του Επενδυτικού Ταμείου Αλληλεγγύης γίνεται με στόχο να καλυφθεί το ποσό των 5,8 δισ. ευρώ, ενώ από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής δήλωσε από τη Μόσχα ότι «ενδέχεται στο Ταμείο να συνεισφέρει και η Ρωσία.»
Μετά την έγκρισή του από το Υπουργικό Συμβούλιο, το νομοσχέδιο θα κατατεθεί απόψε, με την μορφή του κατεπείγοντος, στη Βουλή. Η συνεδρίαση της Βουλής έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 19.00.
Αναφορικά με το Ταμείο Αλληλεγγύης δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο το αποδέχεται η τρόικα και αν η συνεισφορά των πολιτών θα είναι σε εθελοντική βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση