GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - "Εβραϊκή ημέρα μνήμης", στη Συναγωγή ο Σαμαράς

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα το μνημόσυνο που τελείται για τους νεκρούς  του ολοκαυτώματος στη συναγωγή Μοναστηριωτών στην Θεσσαλονίκη....

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα το μνημόσυνο που τελείται για τους νεκρούς του ολοκαυτώματος στη συναγωγή Μοναστηριωτών στην Θεσσαλονίκη. Στην επιμνημόσυνη δέηση και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του παγκόσμιου εβραϊσμού, όπως ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Λάουντερ (Ronald S. Lauder) και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου Μοζέ Κάντορ.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, έχει προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 70 και πλέον εβραϊκών οργανισμών από διάφορες χώρες.




Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση