GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη "μάχη" που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε η Κάτια Νικολαΐδου

Άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την "μάχη" που έδωσε στο παρελθόν με μια ...


Άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την "μάχη" που έδωσε στο παρελθόν με μια σοβαρή ασθένεια. Ο λόγος για την γνωστή ηθοποιό Κάτια Νικολαΐδου που τόνισε ότι αντιμετώπισε με ψυχραιμία τον καρκίνο. "Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Θα ήθελα άνθρωπο που περνούν μια τόσο δύσκολη στιγμή στη ζωή τους να βρουν το κουράγιο να πιστέψουν ότι υπάρχει ελπίδα. Το φωνάζω. Έχω ανθρώπους κοντά μου που τους στηρίζω όσο μπορώ. Αυτό θέλουν, μπορούν να το νικήσουν, να τα ξεπεράσουν όλα", τόνισε στο "ΛΟΙΠΟΝ".
Και συμπλήρωσε: "Είναι βλακεία να μη λέμε τη λέξη "καρκίνος". Όπως και ότι όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι φοβερό, δεν θα συμβεί σε εμένα αλλά στο διπλανό μου. Όταν συμβαίνει κι έρχεσαι κοντά στο θάνατο είναι κάτι το μαγικό. Δεν περιλαμβάνει μόνο το ωραίο ή λέξη "μαγικό" αλλά και το εξωπραγματικό. Συνειδητοποιείς πόσο μεγάλο δώρο είναι η ζωή για τον άνθρωπο. Πριν δεν τον συνειδητοποιούσα. Θεωρούσα δεδομένο να ξυπνήσω ένα πρωί ακόμα. Γεύομαι την κάθε στιγμή, καλή ή κακή. Αν είναι κακή λέω: "Δεν πειράζει, θα περάσει". Αυτό είναι το μεγάλο μου κέρδος απ΄ όλη αυτή την ιστορία που λέγεται "καρκίνος". Έμαθα να αξιολογώ τη ζωή, τον εαυτό μου, να βελτιωθώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση