GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Η ταπεινή ενθρόνιση του πάπα

Ασπάστηκε ένα μωρό, έναν παράλυτο, πέρασε ανάμεσα από το πλήθος, αποφάσισε να ψάλλει τα ευαγγέλια στα ελληνικά... Ο νέος πάπας είναι πι...

Ασπάστηκε ένα μωρό, έναν παράλυτο, πέρασε ανάμεσα από το πλήθος, αποφάσισε να ψάλλει τα ευαγγέλια στα ελληνικά...
Ο νέος πάπας είναι πια και επισήμως στο "θρόνο" της παπικής εκκλησίας μετά από μια ...ταπεινή τελετή ενθρόνισης ενώπιον 1.000.000 πιστών, αλλά και του οικουμενικού πατριάρχη. Είναι η πρώτη φορά μετά το Σχίσμα που οικουμενικός πατριάρχης είναι παρών σε ενθρόνιση πάπα.
Σημαντικό και το ότι εψάλησαν στα ελληνικά τα ευαγγέλια στην πρώτη επίσημη λειτουργία.



2 σχόλια

  1. Όσο υπάρχουν ηλίθια "πρόβατα" θα έχετε λόγο ύπαρξης και εσείς.

    Οι τρούλοι σας ("κιπά"), στα κεφάλια σας μπορούν να πέσουν με την ίδια βαρύτητα που έπεσαν των αρχαίων λαών τα μνημεία που καταστρέψατε.

    Ένα δικαστήριο και μια ισόβια κάθειρξη είστε, τίποτα περισσότερο. Μπορείτε να καείτε ζωντανοί ώστε να "εξαγνιστεί" η ψυχή σας (έχετε;) εάν επιθυμείτε. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα απ΄ οποιονδήποτε.

    Τα "πρόβατα" ξεχνούν ή δεν μαθαίνουν ποτέ. Κάποιοι όμως φροντίζουν η ανθρωπότητα να ερευνά, να δημιουργεί, να εξελίσσεται και να μη μένει πρόβατο επί σφαγή.

    Αυτούς να φοβάστε.

    Αυτούς να περιμένετε.
    _

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καιρούς κρίσης ταιριάζει τέλεια το προφίλ του "Πάπα των φτωχών" αφού με τις "ευλογίες" τους θα μείνουμε όλου φτωχοί στο τέλος και γνωρίζουν καλά ορισμένοι πως μια συνήθης φυγή από την μιζέρια και την φτώχεια είναι ο θρησκευτικός φανατισμός, ειδικά ο γιαχβέικος που ταιριάζει γάντι στους αφέντες Ανατολής και Δύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση