GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη

Συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος πραγματοποιεί...

Συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη
Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, είχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η υπεύθυνη της Εξωτερικής πολιτικής, Ρένα Δούρου.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα δημοσιονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες.
Συγκεκριμένα, ο Αλ. Τσίπρας εξέφρασε την ευχή του «να μην καταλήξει η Κυπριακή Δημοκρατία, όπως η Ελλάδα, να αποδεχθεί ένα πρόγραμμα λιτότητας που θα διατηρεί το χρέος σε μη βιώσιμα επίπεδα, ενώ θα οδηγεί την κοινωνία σε φτωχοποίηση και εξαθλίωση, με το λαό να καλείται να πληρώσει χρέη για τα οποία δεν ευθύνεται».
Παράλληλα, ευχήθηκε «η σημερινή δημοσιονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Κυπριακή Δημοκρατία να μην αποτελέσει αφορμή για υποχώρηση στη βιώσιμη λύση του κυπριακού».
Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση