GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέκκας:Δεν ανέφερα ποτέ το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Αρνήθηκε ότι ανέφερε το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συσκέψεων ο πρώην διευθυντής ελέγχων του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας, στην...

Αρνήθηκε ότι ανέφερε το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συσκέψεων ο πρώην διευθυντής ελέγχων του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας, στην κατάθεσή του στην Προανακριτική Επιτροπή.
Ο κ. Λέκκας, σύμφωνα με τη ΝΕΤ, ανέφερε στα μέλη της Προανακριτικής ότι ουδέποτε ανέφερε πως πίσω από το λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων της λίστας «Λαγκάρντ» κρύβεται η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, στις καταθέσεις του σε οικονομικούς εισαγγελείς και Προανακριτική, είχε υποστηρίξει ότι κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τους διευθυντές του και σε σχετική του ερώτηση για το συγκεκριμένο λογαριασμό ο Νίκος Λέκκας του απάντησε ότι πίσω από το λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων κρύβεται η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση