GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν συμβουλές σε νέους επιχειρηματίες

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη, μέσω του νέου προγράμματος «Υπηρεσίες Υποστήριξης Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων», υλοποιεί η Εθνικ...

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη, μέσω του νέου προγράμματος «Υπηρεσίες Υποστήριξης Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων», υλοποιεί η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).
Στόχος τής ΕΣΕΕ είναι η ελάφρυνση των επιπτώσεων της μεγάλης ύφεσης που διανύουμε, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό εμπορικών επιχειρήσεων και η διασφάλιση της βιωσιμότητάς τους σε μεσοπρόθεσμο τουλάχιστον ορίζοντα.
 Η ΕΣΕΕ πιστεύει ότι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες πρέπει να υποστηριχθούν αποτελεσματικά, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην κρισιμότητα τής κατάστασης, να διατηρήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους, αλλά και τις θέσεις εργασίας, που αυτές προσφέρουν.
Η συμβουλευτική υποστήριξη ακολουθεί γενικούς άξονες όπως, μεταξύ άλλων, σε χρηματοοικονομικά, φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση