GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου

Η σημερινή συμφωνία που επιτεύχθηκε στη σύνοδο του Eurogroup, διασφαλίζει την αποφυγή χρεωκοπίας του Κύπρου και των συνεπειών μιας τέτοια...

Η σημερινή συμφωνία που επιτεύχθηκε στη σύνοδο του Eurogroup, διασφαλίζει την αποφυγή χρεωκοπίας του Κύπρου και των συνεπειών μιας τέτοιας εξέλιξης για τη χώρα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με το stockwatch.com.cy.
Με τη συμφωνία έχει, επίσης, αποφευχθεί η άτακτη χρεωκοπία της Λαϊκής Τράπεζας, συνεχίζει.
Η Τράπεζα Κύπρου θα αναδιαρθρωθεί και κεφαλαιοποιηθεί πλήρως στη βάση σχετικής νομοθεσίας, θα αποκτήσει τα εξυπηρετούμενα δάνεια, άλλα στοιχεία ενεργητικού και τις ασφαλισμένες καταθέσεις της Λαϊκής Τράπεζας. Το αποτέλεσμα θα είναι η δημιουργία μιας υγιούς και ανθεκτικής τράπεζας, ικανής να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της και της κυπριακής οικονομίας ευρύτερα.
Το stockwatch.com.cy επισημαίνει με βάση την ανακοίνωση, ότι η εφαρμογή των πιο πάνω μέτρων, θα βοηθήσει στην ανασύσταση ενός ισχυρού τραπεζικού τομέα που θα συμβάλει ουσιαστικά στη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση