GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρό παλάτι χτίζει ο Τομ Χανκς στην Πάτμο

Δηλώνει Έλληνας στην καρδιά και στην ψυχή και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ Τομ Χανκς πατά ακόμα πιο ...

Δηλώνει Έλληνας στην καρδιά και στην ψυχή και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ Τομ Χανκς πατά ακόμα πιο γερά επί ελληνικού εδάφους.
Μετά την Αντίπαρο και την πολυτελή βίλα που διαθέτει εκεί, ο ηθοποιός θα απολαμβάνει πλέον το καλοκαίρι και στην Πάτμο, όπου όπως αναφέρει η Real News, φτιάχνει ένα μικρό παλάτι στα αρχιτεκτονικά πρότυπα της περιοχής το οποίο βρίσκεται κοντά στη Σκάλα και σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι του νησιού.
Πρόκειται για υπερυψωμένο οικόπεδο με κτίσμα τριών επιπέδων. Στο πρώτο επίπεδο είναι το υπόγειο και προορίζεται για αποθήκη και κελάρι , ενώ στο δεύτερο, το ισόγειο, υπάρχουν καθιστικό, σαλόνι, τουαλέτα, τραπεζαρία και μια άνετη κουζίνα.
Στο τρίτο επίπεδο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και ένα μικρό WC ενώ ένα από τα ωραιότερα σημεία του σπιτιού είναι η μεγάλη βεράντα που έχει θέα στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση