GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ελληνικός Τουρισμός δεν αρέσει στο Cnn

Το αμερικανικό δίκτυο Cnn, στην κατηγορία Travel, δημοσίευσε ένα άρθρο, στο οποίο παρουσίασε τα επτά χειρότερα τουριστικά σλόγκαν, ανάμεσ...

Το αμερικανικό δίκτυο Cnn, στην κατηγορία Travel, δημοσίευσε ένα άρθρο, στο οποίο παρουσίασε τα επτά χειρότερα τουριστικά σλόγκαν, ανάμεσα τους και το Ελληνικό.
Ο συντάκτης του άρθρου, Σάϊμον Οστχάϊμερ, τονίζει ότι το συγκεκριμένο σλόγκαν, προσφέρει στους ενδιαφερόμενους μια γραμματική... πρόκληση.
Το "You In Greece", που σημαίνει "Εσύ στην Ελλάδα", έκανε τον συντάκτη να αναρωτηθεί: "Αν είμαστε ήδη στην Ελλάδα, γιατί προσπαθούν να μας προσελκύσουν, υπάρχει πρόβλημα με τους τουρίστες που περνούν τα σύνορα με την... "Μακεδονία" και δεν ξέρουν που ακριβώς βρίσκονται σλόγκαν δεν σταματά στο You In Greece αλλά προχωρά και γίνεται “You in Athens,” “You in Thessaloniki” και τέλος μας μπερδεύει εντελώς με το "Youth in Greece".
Κλείνοντας το δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος προτείνει ένα αρκετά πικρόχολο σλόγκαν για την Ελλάδα: "Ελλάδα: Θα μπορούσαμε πραγματικά να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματά σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση