GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπέζος: Eπιθυμώ να απεμπλακώ

Την απόφασή του να απεμπλακεί το όνομά του από την διαδικασία επιλογής για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, γνωστ...

Την απόφασή του να απεμπλακεί το όνομά του από την διαδικασία επιλογής για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.
Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρει, ότι οκτώ μήνες μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντός του για την εν λόγω θέση, ουδέποτε συναντήθηκε με τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τζαβάρα και ως εκ τούτου αποσύρει το ενδιαφέρον του.
Ειδικότερα, στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
«Τον Ιούλιο του 2012 εξεδήλωσα το ενδιαφέρον μου για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου στον κ. Τζαβάρα. Μετά από 8 μήνες και έχοντας μηδενική επαφή από τότε με τον υπουργό Πολιτισμού, επιθυμώ να απεμπλακεί το όνομά μου από τη διαδικασία ελπίζοντας, ότι θα είναι για καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση