GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eντάσεις για το ποσοστό σταυροδοσίας στο ΠΑΣΟΚ...

Έντονη αντιπαράθεση και διάλογος προηγήθηκαν της απόφασης για το θέμα του ποσοστού της σταυροδοσίας που θα ακολουθηθεί στην  διαδικασία γ...

Έντονη αντιπαράθεση και διάλογος προηγήθηκαν της απόφασης για το θέμα του ποσοστού της σταυροδοσίας που θα ακολουθηθεί στην  διαδικασία για την εκλογή της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.
Αντίθετα, σχεδόν ομόφωνα πέρασε η απόφαση για το ασυμβίβαστο της ιδιότητας του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και της ιδιότητας του προέδρου ή διοικητή δημόσιου οργανισμού, ενώ αντίθετη ήταν η πρόταση επί του θέματος εκ μέρους της ομάδας Καταστατικού, την οποία εισηγήθηκε ο Χρήστος Πρωτόπαπας.
Αρχικά, από τον συντονιστή της ομάδας Καταστατικού, κ. Πρωτόπαπα, είχε προταθεί η σταυροδοσία να γίνει με 30% επί του αριθμού των υποψηφίων για την Κεντρική Επιτροπή. Μετά την αντιπρόταση που κατέθεσαν οι Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Νίκος Ανδρουλάκης για σταυροδοσία που δεν θα ξεπερνά το 20%, διαμορφώθηκε κλίμα στο Σώμα υπέρ της πρότασής τους, ο πρόεδρος της ΕΚΑΠ, Γιάννης Σουλαδάκης αποδέχτηκε την πρόταση για μείωση του ποσοστού, προτείνοντας η σταυροδοσία να γίνει με 20%, κάτι που έγινε αποδεκτό από τους συνέδρους.
Εν τω μεταξύ, μετά την απόφαση για το ασυμβίβαστο της ιδιότητας του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και της ιδιότητας του προέδρου ή διοικητή δημόσιου οργανισμού, αναμένονταν οι σύνεδροι που έχουν μια από τις δύο αυτές ιδιότητες, να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους.
Πηγή: ΑΜΠΕ

6 σχόλια

  1. Μου αρέσει που νομίζετε ότι θα ξαναγίνει κανένας σας διοικητής δημόσιου οργανισμού, δεν σφάξανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πασοκ του βουλιμικού ΒΕΝΙ και βλαμμενου ΓΑΠ τέλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΕ ΠΙΑ

    ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ ΛΑΟΣ

    ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο μαγγαλι να ψοφησει
    ο καθε νουδουπασοκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση