GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο το απόγευμα η συνεδρίαση του Eurogroup

Την Κυριακή στις επτά (ώρα Ελλάδος) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Eurogroup σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στις Β...

Την Κυριακή στις επτά (ώρα Ελλάδος) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Eurogroup σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στις Βρυξέλλες.
Το Eurogroup θα συνεδριάσει σε επίπεδο Υπουργών Οικονομικών ενώ το «παρών» θα  δώσουν η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Παράλληλα στο Βερολίνο χαρακτηρίζουν «πολύ σοβαρή»  την υπάρχουσα κατάσταση της Κύπρου. Ενδεικτική του κλίματος είναι η επ' αόριστον αναβολή της Συνόδου Κορυφής που επρόκειτο να έχει η Ιαπωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Δευτέρα, στο Τόκιο, κατά την οποία επρόκειτο να αρχίσουν επισήμως οι διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ελεύθερων ανταλλαγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση