GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αναφέρουν μυστικά αρχεία του FBI για την Γουίτνεϊ Χιούστον

Το FBΙ έδωσε στη δημοσιότητα αρχεία περασμένων δεκαετιών σχετικά με την Γουίτνεϊ Χιούστον, στα οποία αναφέρεται με λεπτομέρειες το περιεχ...

Το FBΙ έδωσε στη δημοσιότητα αρχεία περασμένων δεκαετιών σχετικά με την Γουίτνεϊ Χιούστον, στα οποία αναφέρεται με λεπτομέρειες το περιεχόμενο επιστολών από φανατικούς θαυμαστές της και μία απόπειρα εκβίασης…
Οι 128 σελίδες από τα αρχεία που αφορούσαν την Χιούστον και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του FBI αναφέρονται και σε επιστολές ενός θαυμαστή της ο οποίος επιχειρούσε να τραβήξει την προσοχή της, αλλά δεν προσθέτουν νέες πληροφορίες σχετικά με την προσωπική της ζωή.
Περιλαμβάνονται και ερωτικές επιστολές που είχαν σταλεί στην τραγουδίστρια από έναν άνδρα από το Βερμόντ, ο οποίος έγραφε ότι "μπορεί να βλάψει κάποιον με κάποια τρελή ιδέα του".
Όπως προκύπτει, το FBI τον ανέκρινε, αλλά αποφάνθηκε ότι δεν παραβίαζε κανένα νόμο με αυτό τον τρόπο γιατί αυτό που είπε ήταν ότι μπορεί να βλάψει την φήμη της Χιούστον με το να δηλώσει δημόσια τον έρωτά του για εκείνη.
Λίγο μετά τον γάμο της τραγουδίστριας με τον τραγουδιστή της R&B Μπόμπι Μπράουν το 1992, το FBI ανέλαβε τη διερεύνηση της απόπειρας εκβίασης προς την τραγουδίστρια από άγνωστο που της ζητούσε 250.000 δολάρια, διαφορετικά θα δημοσιοποιούσε πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.
Η Χιούστον είχε πει στο FBI ότι το πρόσωπο αυτό ανήκε στο προσωπικό της περιβάλλον.
Το 1999, η τραγουδίστρια έλαβε επιστολές και κασέτες ήχου από την Ολλανδία, τις οποίες η ίδια θεώρησε απειλητικές για τη ζωή της, σύμφωνα με τα αρχεία.
Ο αποστολέας ανακρίθηκε από το FBI και προέβη σε παράλογους ισχυρισμούς, ότι ήταν "Πρόεδρος της Ευρώπης", είχε αγοράσει την Βραζιλία έναντι 66 δισεκατομμυρίων δολαρίων και είχε βοηθήσει τον Νέλσον Μαντέλα να κερδίσει τις εκλογές στη Νότια Αφρική.
Η Χιούστον βρέθηκε πέρυσι νεκρή μέσα στη μπανιέρα ενός ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς. Ήταν 48 ετών.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση