GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχία στη FIFA για το Μουντιάλ...

Ιδιαίτερη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της FIFA για το κατά πόσο η Βραζιλία θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει άψογα το Παγκόσμιο Κύπελλο...

Ιδιαίτερη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της FIFA για το κατά πόσο η Βραζιλία θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει άψογα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.
Τα έργα για την κατασκευή των γηπέδων δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που ήλπιζαν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, οι οποίοι ανησυχούν κυρίως για το βασικό γήπεδο της χώρας, το Μαρακανά.
Οι σφοδρές βροχοπτώσεις που έπλητταν το Ρίο τις τελευταίες ημέρες οδήγησαν στην ακύρωση της επιθεώρησης των εργασιών κατασκευής από τη FIFA στις αρχές τις εβδομάδες, καθώς οι χώροι εργασιών είχαν πλημμυρίσει και μέρος του εξοπλισμού καλυφθεί από το νερό.
Η FIFA θέλει όλα τα γήπεδα να είναι έτοιμα για το Confederations Cup του 2013, προκειμένου να τα τεστάρει πριν τη μεγάλη διοργάνωση του 2014.
Η πλημμύρα, όμως, ενέτεινε τους φόβους της αναφορικά με το ιστορικό γήπεδο, με τον γενικό γραμματέα της, Ζερόμ Βαλκ να τονίζει:
«Το Ρίο δημιουργεί τη μεγαλύτερη ανησυχία στη FIFA. Η ημέρα ολοκλήρωσης του έργου είναι πολύ σημαντική, προκειμένου να τεστάρουμε τα γήπεδα πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Αν ολοκληρωθούν τον Μάιο θα είναι πολύ αργά κι αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη FIFA, στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τη Βραζιλία.
Πηγή: woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση