GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Gazprom: Δεν κάναμε καμία πρόταση στην Κυπριακή κυβέρνηση

Διέψευσε ότι η εταιρεία του απηύθυνε οποιαδήποτε πρόταση προς την κυπριακή κυβέρνηση, ο επίσημος εκπρόσωπος της ρωσικής Gazprom, σχολιάζο...

Διέψευσε ότι η εταιρεία του απηύθυνε οποιαδήποτε πρόταση προς την κυπριακή κυβέρνηση, ο επίσημος εκπρόσωπος της ρωσικής Gazprom, σχολιάζοντας τις φημολογίες.
«Ο ρωσικός γίγαντας της Gazprom δεν απευθύνθηκε προς τις Αρχές της Κύπρου με πρόταση να παράσχει οικονομική υποστήριξη στον τραπεζικό τομέα της χώρας με αντάλλαγμα την άδεια εξόρυξης φυσικού αερίου στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου» μεταδίδει το οικονομικό πρακτορείο ειδήσεων Πράιμ, επικαλούμενο τον επίσημο εκπρόσωπο της εταιρείας, Σεργκέι Κουπριάνοφ.
«Το διαψεύδω» είπε ο κ. Κουπριάνοφ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις φημολογούμενες και μάλιστα νυκτερινές παρεμβάσεις προς την κυπριακή προεδρία.
«Δεν χρειάζεται να περιπλέκονται περισσότερο τα πράγματα και να δυσκολεύεται μια ήδη δύσκολη κατάσταση με αυταπάτες» σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ρωσική διπλωματική πηγή πολύ κοντά στις κυπρο-ρωσικές σχέσεις, αρνούμενη να αναφερθεί σε οποιαδήποτε μέτρα αντίδρασης υπάρξουν από ρωσικής πλευράς στην απόφαση για «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο.
«Οι προτάσεις αυτής της σημασίας και αυτού του επιπέδου δεν γίνονται κατ' αυτόν τον τρόπο και πολύ περισσότερο από εκπροσώπους μιας εταιρείας» παρατήρησε η ίδια πηγή, η οποία επιβεβαίωσε εμμέσως ότι δεν υπήρξε μέχρι στιγμής οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των Προέδρων Ν. Αναστασιάδη και Β. Πούτιν: «Είδατε κάποια σχετική ανακοίνωση; Ούτε εμείς, άρα δεν υπάρχει τίποτε, ας μην προτρέχουμε».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση