GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Mαλάλα επέστρεψε στα θρανία

Πέρασαν σχεδόν πέντε μήνες από εκείνη την ημέρα που οι Ταλιμπάν πυροβόλησαν την 15χρονη Μαλάλα από το Πακιστάν, επειδή τόλμησε να ηγηθεί ...

Πέρασαν σχεδόν πέντε μήνες από εκείνη την ημέρα που οι Ταλιμπάν πυροβόλησαν την 15χρονη Μαλάλα από το Πακιστάν, επειδή τόλμησε να ηγηθεί καμπάνιας για την μόρφωση των κοριτσιών.
Η είδηση είχε συγκλονίσει τον κόσμο και πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν ταχθεί στον πλευρό της. Μετά το περιστατικό, η Μαλάλα, υπεβλήθη σε επέμβαση για να αφαιρεθεί η σφαίρα και στη συνέχεια την έστειλαν στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο "Βασίλισσα Ελισάβετ", για αποθεραπεία. Η διαδρομή μέχρι σήμερα ήταν δύσκολη αλλά τελικά τα κατάφερε.
Η 15χρονη  επέστρεψε στα θράνια, αλλά όχι στο Πακιστάν. Συνεχίζει τα μαθήματά της σε σχολείο Θηλέων στο Λονδίνο και ανυπονομεί να κάνει νέους φίλους.
Δήλωσε: " Είμαι ενθουσιασμένη που σήμερα πραγματοποίησα το όνειρό μου, επιστρέφοντας στο σχολείο. Θέλω όλα τα κορίτσια σ' αυτόν τον κόσμο να έχουν αυτή την ευκαιρία".
Πηγή φωτογραφίας: Skynews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση