GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τhe Killing": Απόψε το τελευταίο επεισόδιο...

Aπόψε ολοκληρώνεται η σειρά μυστηρίου "The Killing" δανέζικης παραγωγής με την προβολή των δύο τελευταίων επεισοδίων από τιο Me...

Aπόψε ολοκληρώνεται η σειρά μυστηρίου "The Killing" δανέζικης παραγωγής με την προβολή των δύο τελευταίων επεισοδίων από τιο Mega.
Διαβάστε την περίληψη:
19η ΗΜΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
To κυνήγι για τον εξαφανισμένο ύποπτο παίρνει απρόσμενη τροπή, ενώ όλα είναι εναντίον της Σάρα. Κι ενώ υπάρχει καταιγιστική ροή πληροφοριών, η μάχη ανάμεσα στον Χάρτμαν και στον Μπρέμερ δίνεται τώρα στα τηλεοπτικά μέσα, αλλά στο δημαρχείο ο Χάρτμαν δεν ξέρει ποιόν να εμπιστευτεί. Την ώρα που η Περνίλε και ο Τάις ετοιμάζονται να μετακομίσουν  στο καινούριο τους σπίτι, κάτι πηγαίνει στραβά.
20η ΗΜΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
'Εχοντας απομακρυνθεί από την υπόθεση και πιο αποφασισμένη από ποτέ, θα καταφέρει άραγε η Σάρα να βρει τον δολοφόνο της Νένα; Στο δημαρχείο ο Χάρτμαν έχει πάρει την κάτω βόλτα, μέχρι την στιγμή που παίρνει πληροφορίες που μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Η Περνίλε και ο Τάις προσκαλούν φίλους στο σπίτι για τα γενέθλια του 'Αντον, αλλά η βραδιά παίρνει μια σκοτεινή και απρόσμενη τροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση