GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κύπρος θα μπορούσε να γίνει iCyprus

Στην προσπάθεια του να καταδείξει το μικρό μέγεθος της κυπριακής οικονομίας σε σχέση με την οικονομική κρίση, γνωστός Αμερικανός δημοσιο...

Στην προσπάθεια του να καταδείξει το μικρό μέγεθος της κυπριακής οικονομίας σε σχέση με την οικονομική κρίση, γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, είπε ότι η apple μπορεί να αγοράσει την Κύπρο και να την ονομάσει iCyprus.
Με ένα κυνικό σχόλιο, επιχειρώντας να δείξει το μικρό μέγεθος της κυπριακής οικονομίας σε σχέση με το τεράστιο ζήτημα που ταλανίζει τις παγκόσμιες αγορές, ο διάσημος Αμερικανός δημοσιογράφος, Charles Krauthammer, μιλώντας στο Fox News είπε ότι κάλλιστα η Apple θα μπορούσε να την αγοράσει, να την ονομάσει iCyprus και να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό campus στο νησί.
Όπως είπε, «το "πακέτο διάσωσης" αντιστοιχεί σχεδόν στο ¼ της ρευστότητας που διαθέτει η Apple και πρόκειται για μία χώρα που η Apple θα μπορούσε να αγοράσει και να ονομάσει το νησί iCyprus. Εκεί μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό campus». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναρωτιέται αν η Apple ακούει αυτή την πρόταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση