GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άφησαν πίσω τα iPad οι ταμπλέτες Android

Μεγαλύτερες πωλήσεις καταγράφουν υπολογιστές– ταμπλέτες με λογισμικό Android, σε σχέση με τα iPad της Apple, σύμφωνα με έρευνα   ...

Μεγαλύτερες πωλήσεις καταγράφουν υπολογιστές– ταμπλέτες με λογισμικό Android, σε σχέση με τα iPad της Apple, σύμφωνα με έρευνα    
Οι υπολογιστές- ταμπλέτες, που «τρέχουν» λογισμικό Android της Google, καταγράφουν φέτος μεγαλύτερες πωλήσεις από τα iPad της Apple, σύμφωνα με έρευνα της εξειδικευμένης σε θέματα τεχνολογίας εταιρείας International Data Corp (IDC).
Οι υπολογιστές- ταμπλέτες με λογισμικό Android διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών- με οθόνες που ξεκινούν από τις 7 ίντσες- ενώ το κόστος απόκτησής τους, σε σύγκριση με τα iPad, είναι σαφώς μικρότερο, αναφέρεται στην έρευνα της IDC.
Οι πωλήσεις των iPad θα συνεχίσουν να κινούνται ανοδικά το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης, αλλά η άνοδος των υπολογιστών- ταμπλέτων με λογισμικό Android θα είναι σαφώς μεγαλύτερη, σύμφωνα με την έρευνα.
Την ίδια ώρα, στον τομέα των «έξυπνων» συσκευών κινητής τηλεφωνίας, η Samsung κατόρθωσε, με την κυκλοφορία του Galaxy S3, να «εκθρονίσει» το iPhone 4S της Apple από την κορυφή των πωλήσεων, παγκοσμίως.
Σύμφωνα με την έρευνα, αυτοί είναι οι κυριότεροι λόγοι που η μετοχή της Apple έχασε περίπου το ένα τρίτο της αξίας της, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και η τιμή της έφτασε στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση