GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

KKE: Δεν έχουν τέλος τα βάναυσα μέτρα

Με αφορμή τις διαβουλεύσεις της τρόικας με την κυβέρνηση για τις απολύσεις και τους μισθούς το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ...

Με αφορμή τις διαβουλεύσεις της τρόικας με την κυβέρνηση για τις απολύσεις και τους μισθούς το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων ότι «ο λαός πρέπει να ανατρέψει τα αντιλαϊκά μέτρα».
«Οι εκβιασμοί και τα βάναυσα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων δεν έχουν τέλος: Απολύσεις, νέο σφαγείο στον κατώτατο και σε όλους τους μισθούς, εξοντωτικούς φόρους και χαράτσια στο πετρέλαιο θέρμανσης και καύσιμα, στον ΦΠΑ και αλλού», τονίζει αρχικά το ΚΚΕ και συνεχίζει:
«Για να βάλει ο λαός φρένο και στη συνέχεια να ανατρέψει τα αντιλαϊκά μέτρα, βασική προϋπόθεση είναι να απορρίψει τη θέση των κομμάτων της συγκυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που ισχυρίζονται ότι είναι μονόδρομος για το λαό να μείνει η χώρα δέσμια των μονοπωλίων και της ΕΕ και ο παραγόμενος πλούτος να μην πηγαίνει στα χέρια των παραγωγών του, αλλά των εκμεταλλευτών του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση