GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκνευρισμός στη συναυλία Koza Mostra και Αγάθωνα

Φανερά εκνευρισμένος, από την πολύωρη καθυστέρηση έναρξης της συναυλίας των Koza Mostra και Αγάθωνα, αποχώρησε από την Κεντρική Πλατεία ...

Φανερά εκνευρισμένος, από την πολύωρη καθυστέρηση έναρξης της συναυλίας των Koza Mostra και Αγάθωνα, αποχώρησε από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης ο δήμαρχος της πόλης κος Μιχάλης Στυλιανίδης.
Η συναυλία που είχε προγραμματιστεί για τη 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησε λίγο μετά τις 15.00 με τον δήμαρχο Ξάνθης να εκνευρίζεται, ανεβάζοντας τους τόνους και αποχωρώντας από τον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.
Το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να δυσφορεί, με τα μέλη του συγκροτήματος να προσπαθούν να διασκεδάσουν το κοινό περιμένοντας να λυθούν τα προβλήματα και να ξεκινήσει η συναυλία. Ωστόσο από την πλευρά του ο δήμαρχος Ξάνθης βλέποντας την ώρα να περνάει αποφάσισε να αποχωρήσει, ενώ είχε προηγηθεί συζήτηση σε έντονους τόνους με τους υπευθύνους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Πηγή: thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση