GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0

LIVE:Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0

LIVE:Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0

1 σχόλιο

  1. Κάποτε θα πρέπει να μαθαίνει ο κόσμος το τι γίνετε στο πτωχευμενο ποδόσφαιρο της Ελλάδος...

    Συμφωνίες και Ελληνικά μνημόνια υπογράφονται πολλά με Έλληνες ποδοσφαιριστές με τον ΠΣΑΠ--σούπερ λινγκ--ΕΠΟ--Ξενοδοχεία--τουριστικά γραφεία κ.τ.λ... όμως δεν δεσμεύονται οι ξένοι –Ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές από τα ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, οι καταγγελίες στην F.I.F.A έρχονται σωρηδόν για της Ελληνικές ομάδες από τους μη ιθαγενείς .. Αυτός είναι ο λόγος που περνούν όλες σχεδόν όλες οι ομάδες Έλληνες παίχτες που δεν θα πληρώνονται ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ..

    Ξένοι παίχτες αξίας ακούνε Ελλάδα και τρέχουν , μόνο κάτι σακατεμένοι έρχονται εδώ για αποθεραπεία με εξαιρέσει ΈΝΑ ΔΥΟ ομάδες [τις γνωστές ομάδες} ... Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αν μια ομάδα μπει στο άρθρο 99{ πτώχευση} η UEFA την ρίχνει αυτομάτως στο τοπικό..

    Πιστεύω ότι θα δούμε πολλές συγχωνεύσεις και αλλαγές ονομάτων ομάδων {εδώ όμως είναι Ελλάδα} θα χάνουν όλοι οι φουκαράδες Έλληνες ποδοσφαιριστές προπονητές και λοιπόν προσωπικό τα χρήματα, ΟΧΙ όμως το Ελληνικό δημόσιο , εκεί ότι χρωστά η κάθε ομάδα αν έχει περιουσιακό στοιχείο θα της το παίρνουν αν έχουν περιουσιακά στοιχεία οι διευθύνοντες σύμβουλοι θα τους τα παίρνουν η αλλιώς φυλακή, τα χρέη τα πουλάνε σε ξένα φανς οι σωτήρες του έθνους… σημειώστε ότι από όλες της Ελληνικές ομάδες που δεν υπόγραψαν τα εσωτερικά μνημόνια είναι μόνο ο ΑΡΗΣ... Έτσι θα παίρνει ο Ολυμπιακός για δέκα χρόνια το πρωτάθλημα , θα παίρνει δανικούς παίχτες να τους δίνει ώστε να σώζει η να ρίχνει όποια ομάδα θέλει….

    Λείπαμε ειλικρινά αυτά τα αντρηκιλα που λέγονται διαιτητές, ΕΠΟ, σούπερ κλιξ, αλλά αυτοί οι διαιτητές τοοοοσο γλείψιμο ρε στο Μαρινάκη ακόμα και στο Κ.20 σφυρίζετε υπέρ του στο ματς με την ΑΕΚ χα χα χα… Μάλλον θα έχετε πολλούς συγγενείς ρε διαιτητές να εργάζονται στην επιχειρήσεις του !!!!!! Είδαμε και μονότέρμα το 2013.. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ---ΠΑΟΚ… άφησε τον ΠΑΟΚ με 9 ΠΑΙΧΤΕΣ !!!!!! η δε τιμωρία της ομάδος του υπουργού Αθλιότητας κύριου Ιωανηδη ο ΑΡΗΣ μπήκανε ΟΙ ΟΠΑΔΟΊ ΤΟΥΣ στην Βέροια μέσα πόσες φορές; 2-3-4-5 τα σπάσανε όλα και τιμωρήθηκαν με 31.000 χιλιάδες ευρω χα χα χα …στην Αίγυπτο τους κάψανε την εκεί Ε.Π.Ο, μήπως εδώ μάλλον θα πρέπει να τους κρεμάσουνε και να τους κάψουνε!!!!!

    Και οι δημοσιογράφοι που ξεπλύνανε λεφτά και έκαναν ραδιοφωνικούς σταθμούς ΝΑΙ ΞΕΠΛΥΝΑΝΕ λιβανίζουν τον ΘΡΗΝΟ … Εύγε μαλάκες Έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζεται ΔΩΡΕΑΝ για να κάνουν κάποιοι τους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ… ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ; …ΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΧΤΡΑ ΑΛΓΕΡΙΝΕ ,ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, Ο ΓΚΑΤΕΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΩΠΑΣΕ..

    ΖΗΤΩ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση