GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Live: Μπάμπεργκ-ΠΑΟ 41-59 (3η περίοδος)

Ολοταχώς προς τη νίκη οδεύει ο Παναθηναϊκός ο οποίος μετά το τέλος της 3ης περιόδου, προηγείται της Μπάμπεργκ στη Γερμανία με 41-59. Ο &...

Ολοταχώς προς τη νίκη οδεύει ο Παναθηναϊκός ο οποίος μετά το τέλος της 3ης περιόδου, προηγείται της Μπάμπεργκ στη Γερμανία με 41-59.
Ο "εξάστερος" κυριαρχεί κάτω από το καλάθι με τον Τζέιμς Γκιστ να έχει σημειώσει 11 πόντους και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη 10, ενώ απειλεί και από την περιφέρεια, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να έχει 8 πόντους και τον Στέφαν Λάσμε 9.

1 σχόλιο

  1. Ενω τα δικα μας Ναυπηγεια κλεινουν...

    Ναυπηγικά συμβόλαια ύψους 455 εκατ. δολαρίων υπογράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από ναυτιλιακές εταιρείες ελληνικών συμφερόντων με ναυπηγεία της Νότιας Κορέας.
    Σύμφωνα με την Golden Destiny, παραγγέλθηκαν από επτά πλοία, τρία ξηρού φορτίου, δύο τάνκερ LPG και δύο πλοία μεταφοράς κοντέινερ. Η Alcyon Shipping συμφώνησε με τα Sungdong την κατασκευή τριών πλοίων ξηρού φορτίου, 180.000 τόνων το καθένα. Η αξία ανά πλοίο υπολογίζεται στα 47 εκατομμύρια δολάρια, ενώ προβλέπεται option για ένα ακόμη. Η παράδοσή τους προβλέπεται για το 2015.
    Η Dorian Hellas παρήγγειλε στα Hyundai δύο LPG 50.350 τόνων το καθένα, αξίας 72 εκατ. δολαρίων με παράδοση το 2015. Δύο κοντέϊνερ Εξάλλου, η OceanBulk Carriers, το joint venture της αμερικανικής Oaktree Capital και της Oceanbulk (Π Παπάς) συμφώνησαν την κατασκευή δύο κοντέινερ 100.000 τόνων σε μία τιμή της τάξεως των 85 εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα με παράδοση το 2015.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση