GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

LIVE o Ευάγγελος Βενιζέλος...

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η δευτερολογία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στο πλαίσιο του 9ου συνεδρίου του κόμματος. Δε...

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η δευτερολογία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στο πλαίσιο του 9ου συνεδρίου του κόμματος.
Δείτε απευθείας:


3 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΝΑΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.
    ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΣΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ:

    «Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος (Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφαση ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον χαίρονται οι πατριώτες του κώλου: Κάλεσμα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για ενιαίο μέτωπο από τον Καμμένο!

    Κάλεσμα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τη δημιουργία ενός ενιαίου μεγάλου αντιπολιτευτικού μετώπου έχει απευθύνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος όπως...δήλωσε στον ΣΚΑΪ.
    «Έχω καλέσει Τσίπρα και ΚΚΕ να μιλήσουμε για να δημιουργήσουμε ενα μεγάλο μέτωπο (ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΕΠΟΝ στο πιο ΑΕροψεκασμένο)
    για να αντιμετωπίσουμε την ξένη κατοχή με όλες τις διαφωνίες μας, για να δημιουργηθεί αντίσταση του ελληνικού λαού (...) η ξένη κατοχή παραβιάζει το σύνταγμα» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι με την τρόικα έχει καταργηθεί η νομοθετική εξουσία.

    Ο κ. Καμμένος άφησε πάντως αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μαλακώνει τη αντιπολιτευτική στάση του, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν διαφορές σε εθνικά θέματα όπως της Θράκης, το Μακεδονικό και τη λαθρομετανάστευση..

    Άρα πάλι η ΟΠΛΑ θα κάνει την βρώμικη
    δολοφονική δουλειά, στους συντρόφους..

    ΖΗΤΩ το νεο ΕΑΜ C.O. & Company

    Ζητω τα ΑΕ Ψυχιατρεία του Μπολσεβίκου Πάνου..


    ΣΗΜ. Αραγε Ο σύζυγος της Αντάρτισας Κουντουρα, που διαφεύγει στην Αμερική το Λαμόγιο γιατί ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ, επειδή καταχράστηκε τα πάντα όλα
    απο τους πρώην 350εργαζόμενους...στις εκδοτικές επιχειρήσεις του..

    Θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ σαν πράκτορας των Αμερικάνων ή θα ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΕΙ γιατί έπιασε κορόϊδα τόσους πολλούς εργαζόμενους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση