GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατίδης: «Nα πεθάνει η μάνα μου, δεν ήξερα»

«Nα πεθάνει η μάνα μου, δεν ήξερα» Τον διάλογο που είχε με τον Γιώργο Κατίδη μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια αποκαλύπτει ο φροντισ...

«Nα πεθάνει η μάνα μου, δεν ήξερα»
Τον διάλογο που είχε με τον Γιώργο Κατίδη μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια αποκαλύπτει ο φροντιστής της ΑΕΚ, Νίκος Κορομηλάς, υποστηρίζοντας πως ο 20χρονος άσος του ορκίστηκε στη μητέρα του πως δεν γνώριζε τι σημαίνει η κίνησή του.
«Γιώργο κατάλαβες τι έκανες;», ήταν η πρώτη ερώτηση του Νίκου Κορομηλά, όταν αντίκρισε τον μεσοεπιθετικό της Ένωσης, μετά τον πανηγυρισμό του που παρέπεμπε σε ναζιστικό χαιρετισμό, έπειτα από το γκολ που πέτυχε επί της Βέροιας.
O  Κορομηλάς ήταν ο άνθρωπος που κατέβασε το χέρι του Κατίδη, όταν ο τελευταίος το ύψωσε μετά το γκολ. Ξέρει καλά τι σημαίνει και για αυτό έτρεξε να προστατεύσει, να συνεφέρει και να επαναφέρει τον 20χρονο που ξέσπασε με λανθασμένο τρόπο. Μετά το τέλος του αγώνα «Μήτσι» - Κατίδης τα είπαν σε ένα τετ α τετ γεμάτο... ανθρωπιά και μετάνοια. Ο ίδιος εξιστορεί στην «ΩΡΑ» τι ακριβώς έγινε, τι ακριβώς ειπώθηκε.
«Πήρα την απόφαση να μιλήσω για δύο λόγους. Πρώτον ως πατέρας βιολογικά δύο παιδιών και μεταφορικά όλων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Ο δεύτερος είναι επειδή πρώτος πήγα να κατεβάσω το χέρι του Γιώργου, καθώς ξέρω καλά τι σημαίνει όλο αυτό. Και θέλω να μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ την πραγματικότητα, το τι ακριβώς έγινε και όλη την αλήθεια. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μετά το γκολ του Κατίδη, έτρεξα πάνω του για να πανηγυρίσουμε ένα γκολ που σήμαινε πολλά για την ΑΕΚ φέτος. Μόλις είδα την κίνηση με το υψωμένο χέρι, αμέσως έτρεξα να τον σταματήσω. Μπήκα μπροστά του για να τον σταματήσω και του φώναξα «τι κάνεις εκεί; Σταμάτα!». Εν συνέχεια του κατέβασα το χέρι και του λέω «μπες στο γήπεδο και βάλε την φανέλα σου». Έβλεπα έναν άνθρωπο εκτός εαυτού και κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι, για αυτό και μπήκα μπροστά του. Ήταν σε αμόκ!
Μετά τις δηλώσεις του μπήκε στα αποδυτήρια και μετά από κάποια ώρα μείναμε οι δύο μας. Τον ρώτησα «Γιώργο κατάλαβες τι έκανες;» και μου απάντησε «σου ορκίζομαι στην μάνα μου να πεθάνει απόψε, δεν ήξερα τι σήμαινε αυτή η κίνηση! Τώρα μου είπαν τι ακριβώς σημαίνει και αν το ήξερα να είσαι σίγουρος δεν θα το έκανα ποτέ. Με ξέρεις καλά εσύ». Εγώ του είπα αμέσως να μην ορκίζεσαι στην μάνα σου και ο ίδιος μου απάντησε χαρακτηριστικά «είναι ότι πιο ιερό έχω στην ζωή μου. Ότι έχω στην ζωή μου είναι αυτή». Εκεί κατάλαβα ότι έλεγε αλήθεια...».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. ειπαμε Κατιδη
    Αγριο οθωμανικο σεξ με αμμοχαλικο για λιπαντικο μεχρι να μαθεις να χαιρετας και να συμπεριφερεσαι ανθρωπινα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 19 Μαρ 2013 - 8:08:00 μ.μ.

    Άντε ρε ανεγκέφαλε, ρωτάς αν το παιδί ξέρει τι πάει να πει ναζισμός; Μα τόσο ηλίθιοι είστε μερικοί-μερικοί, που δεν βλέπετε ότι το μόνο που κάνετε είναι να ανεβάζετε τα ποσοστά της ΧΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση