GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιφερειακό Συνέδριο στo Κιλελέρ (30 Μαρτίου 2013)

"Η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014 - 2020: Εφαρμογή - Προβλήματα - Προοπτικές" Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της αγρ...


"Η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014 - 2020: Εφαρμογή - Προβλήματα - Προοπτικές"

Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της αγροτικής εξέγερσης στο Κιλελέρ, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Κιλελέρ, διοργανώνει Περιφερειακό Συνέδριο στο Κιλελέρ στις 30 Μαρτίου 2013. Η εν λόγω δράση αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης εκστρατείας ενημέρωσης των πολιτών για τα ευρωπαϊκά δρώμενα, καθότι το 2013 έχει ανακηρυχθεί Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών, αλλά και ενόψει των ευρωπαϊκών εκλογών του 2014.
Το Περιφερειακό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του παλαιού Δημαρχείου Κιλελέρ το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:30 και απευθύνεται στους αγρότες, τους αρμόδιους φορείς, τις περιφερειακές και τοπικές αρχές, τα επιμελητήρια, τις επιχειρήσεις, τις ενώσεις πολιτών, τα ΜΜΕ, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό.
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ο Ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Δημήτρης Μελάς, ο Δήμαρχος του Κιλελέρ Ρίζος Κομήτσας και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με αγρότες της Θεσσαλίας, φορείς και πολίτες για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στη Θεσσαλία θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 και το Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 στο Βόλο. Στις 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στο Λύκειο Αλμυρού και σεμινάριο για δημοσιογράφους του τοπικού και περιφερειακού Τύπου. Η κεντρική εκδήλωση της 20ης Απριλίου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και θα περιλαμβάνει συναντήσεις με φορείς και ενώσεις πολιτών που δραστηριοποιούνται στην οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης και της ευρύτερης περιοχής με θέμα "Πρωτοβουλίες και Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απασχόληση", καθώς και με νέους στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Youth on the move", που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση