GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλύψεις Κυπριανού για τoν Αναστασιάδη

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών την περασμένη Πέμπτη προχώρησε ο γενικός γραμματέας του Α...

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών την περασμένη Πέμπτη προχώρησε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού για αποκατάσταση της αλήθειας -όπως αναφέρει- σε σχέση με την ετοιμότητα ή όχι του προέδρου Αναστασιάδη να επισκεφθεί τη Μόσχα.
Σε γραπτή δήλωση, ο κ. Κυπριανού αναφέρει ότι είχε προτείνει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας να απευθυνόταν με κατεπείγουσα επιστολή προς τον πρόεδρο Πούτιν, με την οποία να δήλωνε την ετοιμότητά του να μεταβεί στη Μόσχα την επομένη.
Σημειώνει περαιτέρω ότι, ενώ ο πρόεδρος Αναστασιάδης είχε αποδεχθεί την πρόταση, το βράδυ και προτού ναυαγήσουν οι συζητήσεις Σαρρή στη Μόσχα, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε στείλει την επιστολή.
Μου απάντησε, αναφέρει ο κ. Κυπριανού, ότι είχε άλλες υποχρεώσεις και δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με την επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση