GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Μπον Τζόβι για την κόρη του

O Μπον Τζοβι μίλησε για την ημέρα εκείνη, που τον ειδοποίησαν ότι η κόρη του είχε κάνει υπερβολική δόση ναρκωτικών και βρισκόταν στο νοσο...

O Μπον Τζοβι μίλησε για την ημέρα εκείνη, που τον ειδοποίησαν ότι η κόρη του είχε κάνει υπερβολική δόση ναρκωτικών και βρισκόταν στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια συνελλήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη.
Σε συνέντευξή του είπε: " Ήταν το χειρότερο τηλεφώνημα που έλαβα ποτέ. Αυτό το πρόβλημα ( της χρήσης ναρκωτικών) είναι περισσότερο διαδεδομένο απ΄όσο γνώριζα".
Και συνεχίζει την εξομολόγησή του: "Δεν μπορώ να ξεπεράσω πώς πολλοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει που είπαν ότι ο γιος μου ή η κόρη μου ... οι άνθρωποι που αγαπώ, που θαυμάζω, που σέβομαι.  Αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες".
Δεν παρέλειψε να πει ότι η Στέφανι πια είναι πολύ καλύτερα και είναι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα το ξεπεράσουν.
Η Στέφανι είχε χάσει τις αισθήσεις της από υπερβολική δόση ηρωίνης τον προηγούμενο Νοέμβριο μέσα στο δωμάτιό της, στο κολλέγιο. Ο σύντροφός της ήταν εκείνος που την είχε βρει και είχε καλέσει ασθενοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση