GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμο άλμπουμ από τον Plant;

Μπορεί ο Robert Plant να δήλωσε πρόσφατα πως μετά από ένα έντονο 2012 θέλει να ξεκουραστεί λίγο, όμως ένας από τους στενούς συνεργάτες το...

Μπορεί ο Robert Plant να δήλωσε πρόσφατα πως μετά από ένα έντονο 2012 θέλει να ξεκουραστεί λίγο, όμως ένας από τους στενούς συνεργάτες του, ο κιθαρίστας Buddy Miller, αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του πως ο Plant έχει τουλάχιστον ένα νέο άλμπουμ σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία.
Μετά από δύο συνεχόμενες κυκλοφορίες που περιελάμβαναν κυρίως διασκευές, το "Raising Sand" του 2007 με την Alison Krauss, και το "Band Of Joy" του 2010, η καινούργια δουλειά θα αποτελείται από ολοκαίνουργια κομμάτια.
«Βρεθήκαμε, γράψαμε πολλά καινούργια τραγούδια», δήλωσε ο Miller, ενώ αποκάλυψε πως στη σύνθεση συμμετείχε και ο drummer Marco Giovino. Οι τρεις τους ηχογράφησαν πολύ υλικό, για το οποίο ο κιθαρίστας σχολίασε πως είναι σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία, με μόνο μερικές τελευταίες πινελιές να λείπουν.
«Νομίζω (ο Plant) θέλει να τον ολοκληρώσουμε. Είναι πολύ περήφανος για αυτά τα τραγούδια. Αλλά είναι ο Robert Plant, φίλε. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει!»
Ανεξάρτητα πάντως με το αν θα έχουμε μία νέα κυκλοφορία από τον τραγουδιστή μέσα στο 2013, εκείνος πρόσφατα δήλωσε πως το 2014 δεν έχει κάτι να κάνει και είναι διαθέσιμος για περιοδεία με τους Led Zeppelin.
ΠΗΓΗ:rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση