GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κυπελλούχοι κόσμου...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Λευτέρης Κοσμίδης μίλησαν στον "Real FM" τόσο για τις φετινές τους επιτυχίες και τους στόχους τους,...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Λευτέρης Κοσμίδης μίλησαν στον "Real FM" τόσο για τις φετινές τους επιτυχίες και τους στόχους τους, όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο "χάος" του Αγίου Κοσμά.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στον 2ο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κότμπους της Γερμανίας, ενώ ο Λευτέρης Κοσμίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο έδαφος.
Οι δυο τους μίλησαν στον ραδιοφωνικό "αέρα" του «Real FM 97,8 FM» και στον Παναγιώτη Περπερίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:
Λευτέρης Πετρούνιας: "Ήταν ένας δυνατός αγώνας. Πολύ δυνατός τελικός. Είχα να αντιμετωπίσω δυνατούς αντιπάλους. Εγώ εκτέλεσα αρκετά καλά το πρόγραμμά μου. Έχω ένα παράπονο από τον εαυτό μου γιατί δεν έκανα καλή έξοδο, αλλιώς η βαθμολογία θα ανέβαινε ακόμη πιο πολύ. Ενόψει του ευρωπαϊκού στη Μόσχα σε δύο εβδομάδες έχουμε θέσει τον πήχη αρκετά ψηλά, καθώς θα αντιμετωπίσω πολύ δύσκολους αντιπάλους. Είναι ο επόμενος στόχος μου".
Για το γεγονός ότι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μέσα στη Γερμανία, υποστήριξε: "Η αλήθεια είναι ότι αυτό το χρυσό το ευχαριστήθηκα λίγο περισσότερο μιας και το κατέκτησα στη Γερμανία, όμως αυτό που λέω, δεν θέλω να ακουστεί περίεργο. Απλά έχουμε μια αντιπαράθεση με την κυρία Μέρκελ που «κόβει» τις χρηματοδοτήσεις με τα μέτρα που επιβάλλει και από τον αθλητισμό και από παντού και αυτό με έκανε να το πανηγυρίσω λίγο παραπάνω.
Οι επιτυχίες δεν μας φέρνουν κάτι παραπάνω από προσωπική ευχαρίστηση με το να σηκώνουμε τη σημαία μας ψηλά. Ωστόσο κερδίζοντας κάθε φορά και εγώ και οι συναθλητές μου ελπίζουμε ότι θα έχουμε λίγη παραπάνω βοήθεια από την Πολιτεία. Δεν παραβλέπουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Γνωρίζουμε ότι γίνονται πράγματα και θαύματα στην Ελλάδα με την κρίση, ας μην είμαστε προκλητικοί, αν μας στήριζαν όμως λίγο. Αυτή τη στιγμή είμαι αρκετά χαρούμενος για την επιτυχία μου και δεν θέλω να αναφερθώ άλλο στα προβλήματα".

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση