GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

S&P:Αναβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας

S&P:Αναβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας Ο αμερικανικός οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard and Poor's ανακο...

S&P:Αναβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας

Ο αμερικανικός οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard and Poor's ανακοίνωσε σήμερα ότι αναβαθμίζει από "ΒΒ" σε "ΒΒ+" την πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας.
Η προοπτική του μακροπρόθεσμου χρέους του τουρκικού κράτους είναι «σταθερή», διευκρινίζει ο οίκος σε ανακοίνωσή του, δηλώνοντας με αυτό ότι δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να την τροποποιήσει μεσοπρόθεσμα.
Ο S&P αιτιολογεί την απόφασή του αυτή επισημαίνοντας ότι «η σημερινή προφανής επανεξισορρόπηση της οικονομίας γίνεται αργά και χωρίς να υπονομεύει την θέση των δημοσιονομικών της, η οποία είναι σχετικά εύρωστη».

Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Να γινόταν ένα θαύμα και Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και Ελλάδα, να ετοιμάζονταν μυστικά και να ανακοίνωναν ταυτόχρονα την έξοδο των χωρών τους από το ευρώ.
    Όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να έβλεπαν τον τρόμο στα μάτια των δυναστών του κόσμου της Μέρκελ και του Σόιμπλε.
    Θα έτρεχαν και δεν θα έφθαναν!
    Γίνονται όμως θαύματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τα πετροδόλαρα έχωμε μουσουλμανοδόλαρα,τα οποία βέβαια είναι συγκινωνούντα δοχεία,για να ελεγχθούν και να ακυρωθούν οι τυχόν προκύψασες δυνατότητες στον υγρό στίβο της τουρκικής μισαλοδοξίας είναι απαραίτητο ν'ανοίξει ο ναύσταθμος της Κέρκυρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση