GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Tσίπρας:Έχει αποτύχει παταγωδώς η κυβέρνηση

Αδιέξοδη χαρακτήρισε τη πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας και είπε ότι έχει αποτύχει παταγωδώς. "Ή στρατηγική του ...

Αδιέξοδη χαρακτήρισε τη πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας και είπε ότι έχει αποτύχει παταγωδώς.
"Ή στρατηγική του καλού μαθητή έχει αποτύχει παταγωδώς. Οδηγεί σε απαίτηση για σκληρότερα μέτρα" είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μιλώντας στην διημερίδα του Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής και του Levy Economics Institute του Βard College,με θέμα “Έξοδος από την κρίση: Η πρόκληση της εναλλακτικής πορείας”.
"Πρόκληση για εμάς να δείξουμε τόλμη και όχι εμμονές, στο ραγδαία μεταβαλλόμενο σκηνικό", επεσήμανε.

Δείτε το βίντεο από το MEGA



2 σχόλια

  1. Ελα πιθήκια, να τρέχουν τα σάλια σας, παρακαλώ.. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Νο2 -το ΠΑ$$ΟΚ είναι ΕΔΩ
    αλλά το λένε $ΥΡΙΖΑ, τώρα.

    Στον...προθαλαμο του ΣΥΡΙΖΑ Αρσενης, Καστανιδης και Ξενογιαννακοπουλου μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και άλλους επιφανείς Συριζαίους, θα πάρουν μέρος στη διημερίδα που διοργανώνει, την Παρασκευή και το Σάββατο, στην Αθηναΐδα, το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (ΙΝΕΡΠΟΣΤ), πρόεδρος του οποίου είναι ο Γεράσιμος Αρσένης.

    Το γλειψιμο του Αρσενη στον Τσιπρα
    Αντιμνημονιακός, επαναστάτης και θαυμαστής του Τσίπρα μας προέκυψε ο επί σειρά ετών υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γεράσιμος Αρσένης.

    Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε πως η... μπίλια έχει κάτσει στον Αλέξη Τσίπρα, που είναι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο, που θα παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στο μέλλον, προτείνοντας μια άλλη οικονομική πολιτική. Ο Γεράσιμος εμφανίστηκε και αντιμνημονιακός, καθώς είπε πως ο Σαμαράς ξεκίνησε με όλα τα καλά φόντα καταγγέλοντας το....μνημόνιο, αλλά στην πορεία το γύρισε.

    Δεν έκανε βέβαια κανένα σχόλιο για την αλλαγή στάσης του Τσίπρα.

    Το πιο ανησυχητικό πάντως είναι πως επαινούν τον Τσίπρα άνθρωποι οι οποίοι ανήκαν επί σειρά ετών στο σύστημα που δημιούργησε και διόγκωσε την κατάσταση που ζούμε σήμερα...

    Η φωτό είναι από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, κατά την εκλογή Σημίτη, τότε που ο πρώην Υπουργός δεν ήξερε τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίπου 1.500 εξαγριωμένοι μουσουλμάνοι έκαναν σήμερα επίθεση στην χριστιανική συνοικία Μπαντάμι Μπαγκ στη Λαχόρη πυρπολώντας μεγάλο αριθμό κατοικιών και οχημάτων.

    Αφορμή της επίθεσης ήταν το γεγονός ότι "ένας Χριστιανός ενήλικος, σύμφωνα με την φήμη, προσέβαλε δημόσια τον Προφήτη", όπως δήλωσε στα τοπικά μμε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

    Τελικώς κανένας κάτοικος της συνοικίας δεν έπαθε το παραμικρό. Αντιθέτως, τραυματίστηκαν 12 πακιστανοί αστυνομικοί προσπαθώντας να αποσοβήσουν τα χειρότερα, δήλωσε ο ίδιος.

    'Ομως, όπως επίσης είπε, "περίπου 20 κατοικίες υπέστησαν υλικές ζημιές", αν και η συνολική και πλήρης εικόνα για τις ζημιές να μπορεί να σχηματιστεί προς ώρας.

    Κάτοικοι της ίδιας συνοικίας είπαν στα διεθνή μμε ότι "100 κατοικίες έχουν υποστεί ζημιά".

    Στην Λαχόρη, κρατείται στην απομόνωση σε αστυνομικό τμήμα ο 20χρονος Σαουάν Μάσιχ, για τον οποίο καταγγέλθηκε ότι βλαστήμησε δημόσια τον προφήτη Μωάμεθ (καταγγελία που εφόσον τεκμηριωθεί απολήγει στην θανάτωση του βλασφημούντος), μετέδωσε στο μεταξύ τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, το Dunya.
    Στη χριστιανική συνοικία περιπολούν διαρκώς, πλέον, χίλιοι αστυονμικοί αποτρέποντας την λεηλασία περιουσιών.

    Η περιφερειακή κυβέρνηση, η Λαχόρη είναι στο ανατολικό Πακιστάν, καταδίκασε ήδη αυτά τα συμβάντα, δεσμευόμενη ταυτοχρόνως ότι οι πρωταίτιοί τους θα οδηγηθούν να δικαστούν, ενώ για την χριστιανική κοινότητα "θα λαμβάνονται αποτελεσματικότερα μέτρα προφύλαξης".



    Εκτέλεση Έλληνα και ακόμα έξι ομήρων στη Νιγηρία από ισλαμιστές
    Η επίμαχη πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με την επίμαχη ανακοίνωση, οι επτά Χριστιανοί αιχμάλωτοι εκτελέστηκαν ως αντίποινα για μία επιχείρηση απελευθέρωσης τους από νιγηριανές και βρετανικές δυνάμεις, μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.Ενώ αλλιώς θα γλίτωναν;

    AYTA GIA NA KATALABAINOYN POSO ANEGKEFALOI EINAI OSOI POLEMOYN THN ORTHODOXH EKKLHSIA KAI ANOIGOYN DROMO STOYS KATHE LOGHS AFIONISMENOYS MIAS ALLHS THRHSKEIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση