GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tί κάνει η Μαρία Ηλιάκη μετά το σεξ;

Σε μία πικάντικη αποκάλυψη προέβη σήμερα η Mαρία Ηλιάκη. Σήμερα η παρέα της πρωινής εκπομ...


Σε μία πικάντικη αποκάλυψη προέβη σήμερα η Mαρία Ηλιάκη. Σήμερα η παρέα της πρωινής εκπομπής του...ραδιοφωνικού σταθμού «Λάμψη» συζητούσε μία έρευνα για το πρωινό σεξ.
Η Μαρία Ηλιάκη ζήτησε λοιπόν να αρχίζουν αργότερα την εκπομπή, μιας και το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο! Όπως είπε η ίδια κάνει καλό στα πάντα, στην διάθεση, στην όψη, στο δέρμα. Από την άλλη ο Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Μπεκατώρου είπαν πως βαριούνται να κάνουν σεξ γιατί μετά δεν έχουν διάθεση για δουλειά, αλλά θα θέλουν να κοιμηθούν και να χουζουρέψουν.
Η Μαρία Ηλιάκη όμως είχε αντίθετη άποψη και είπε χαρακτηριστικά πώς η ίδια μετά το σεξ δεν κοιμάται αλλά είναι γεμάτη ενέργεια και αποκάλυψε: «Σηκώνομαι και κάνω φασίνα». Μάλιστα τόνισε πως δεν βάζει σκούπα αλλά πλένει πιάτα ή καθαρίζει το μπάνιο!
Όπως ήταν αναμενόμενο οι συνεργάτες της «πέθαναν στα γέλια», με τον Μάκη Πουνέντη να αναρωτιέται πως μένει ακόμα μαζί της, ο σύντροφος της.

Πηγή: protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΥΣΙΑ
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΥΣΙΛΑ


    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΡΕΣΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση