GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνθρωπος "tattoo" ψάχνει για δουλειά

O κύριος στις δύο φωτογραφίες είναι ο ίδιος. Αποφάσισε να περάσει εκατοντάδες ώρες στην καρέκλα και να καλύψει το σώμα του με τατουάζ, αλ...

O κύριος στις δύο φωτογραφίες είναι ο ίδιος. Αποφάσισε να περάσει εκατοντάδες ώρες στην καρέκλα και να καλύψει το σώμα του με τατουάζ, αλλά σήμερα αναρωτιέται γιατί δεν μπορεί να βρει δουλειά.
Ο άνθρωπος "tattoo", από την Βρετανία, είναι 33 ετών και η ταυτότητά του έγραφε Μάθιου Ουέλαν, μέχρι που νόμιμα το άλλαξε σε "King Body Art".
Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχει καθίσει περισσότερες από 300 ώρες στην καρέκλα και έχει ξοδέψει περισσότερες από 20.000 λίρες για να καλύψει το 80% του σώματός του με τατουάζ.
Το πάθος του όμως με τα τατουάζ έγινε τροχοπέδη στην προσπαθειά του να βρει εργασία. Κανένας δεν τον προσλαμβάνει, γι΄αυτό κι εκείνος δουλεύει εθελοντικά στο γραφείο των Φιλελευθέρων και συμμετέχει σε καμπάνιες, που αφορούν στο θέμα των τατουάζ και της εργασίας.
Πηγή: dailymail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση