GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

 Μετά το "Έιμαστε όλοι Έλληνες" το "Είμαστε Κύπρος" το νέο παγκόσμιο trend στο Τwitter

Χιλιάδες Ισπανοί πραγματοποίησαν το Σάββατο διαδήλωση στην Μαδρίτη και σε άλλες πόλεις της Ισπανίας, καταδικάζοντας το χειρισμό της οικον...

Χιλιάδες Ισπανοί πραγματοποίησαν το Σάββατο διαδήλωση στην Μαδρίτη και σε άλλες πόλεις της Ισπανίας, καταδικάζοντας το χειρισμό της οικονομικής κρίσης από τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατηγορώντας την ΕΕ ότι «ανήκει στις αγορές».
Οι πορείες, που διοργανώθηκαν από το κίνημα «αγανακτισμένων» της Ισπανίας, ήταν αποτέλεσμα της απόφασης του Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο έτσι ώστε να σωθεί το κράτος από μια χρεοκοπία, ως μέρος μιας συμφωνίας για την παραχώρηση πακέτου διάσωσης, ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ της ΕΕ.
«Δε χρωστάμε τίποτα. Δε θα πληρώσουμε τίποτα», ανέγραφε ένα πανό που κρατούσαν διαδηλωτές στη βόρεια πόλη της Βαγιαδολίδ.
«Φύγε Τρόικα», φώναζαν διαδηλωτές στην ισπανική πρωτεύουσα, αναφερόμενοι στο τρίο των πιστωτών - Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο - που επιβλέπει τις διασώσεις των χωρών της Ευρωζώνης που ήταν αποτέλεσμα της κρίσης χρέους.
Η εκδήλωση συμπαράστασης από τους Ισπανούς συνεχίστηκε και μετά τις διαδηλώσεις την Κυριακή...
Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στο Τwitter έμεινε για αρκετό χρόνο πρώτη στα παγκόσμια trends η έκφραση «SomosChipre», που σημαίνει «Είμαστε Κύπρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση