GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η UEFA καλύπτει τον Τσακίρ

Η UEFA, με δήλωση ανθρώπου της στον «Guardian», στηρίζει τον Κουβέιτ Τσακίρ, σε ότι αφορά στην αποβολή του Νάνι στη φάση με τον Αρμπελόα....

Η UEFA, με δήλωση ανθρώπου της στον «Guardian», στηρίζει τον Κουβέιτ Τσακίρ, σε ότι αφορά στην αποβολή του Νάνι στη φάση με τον Αρμπελόα.
Υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την συγκεκριμένη φάση και την απόφαση του Τούρκου διαιτητή, παρότι είναι έντονη η κριτική που έχει ασκηθεί για την απόφασή του. Βέβαια στη UEFA θα περιμένουν και τις εκθέσεις του παρατηρητή και του αντιπροσώπου τους για να δουν αν θα υπάρξει έρευνα.
«Δεν έχουμε πρόβλημα μαζί του. Δεν υπάρχουν θέματα για εμάς σχετικά με την αποβολή του και θα περιμένουμε για τις επίσημες αναφορές από τον παρατηρητή και τον αντιπρόσωπό μας, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες. Αν οι αναφορές αυτές εγείρουν ανησυχίες, τότε θα προχωρήσουμε σε δράσεις. Παραμένει στις λίστες μας»,τόνισε στέλεχος της Ομοσπονδίας στον «Guardian».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση