GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

VIDEO: Επική γκάφα του History Channel! Έβαλαν ηθοποιό φτυστό με τον Ομπάμα να παίξει τον Σατανά!

«Επική» γκάφα έκαναν οι παραγωγοί του "The Bible", της νέας τηλεοπτικής σειράς ...


«Επική» γκάφα έκαναν οι παραγωγοί του "The Bible", της νέας τηλεοπτικής σειράς του History Channel που σπάει ρεκόρ τηλεθέασης βάζοντας έναν ηθοποιό που μοιάζει στον πρόεδρο Ομπάμα να υποδυθεί τον Σατανά.
Οι πρώτοι που παρατήρησαν την ομοιότητα μεταξύ του ηθοποιού Μοχάμεν Μεχντί Ουαζάνι και του Μπαράκ Ομπάμα ήταν οι χρήστες του twitter. Με τη σκυτάλη να παίρνουν αμέσως οι συντηρητικοί παρουσιαστές και σχολιαστές στα αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα οι οποίοι «διασκέδασαν» απίστευτα με αυτή τη σύμπτωση.
Ο θόρυβος που προκλήθηκε ανάγκασε τους παραγωγούς της σειράς να βγουν και να δηλώσουν πως «είναι ανοησίες όλα αυτά. Ο ηθοποιός που παίζει τον σατανά είναι πολύ γνωστός στο Μαρόκο και έχει παίξει σατανικούς ρόλους σε διάφορα βιβλικά έπη. Και μάλιστα πολλά χρόνια πριν ο Ομπάμα εκλεγεί πρόεδρος. Αλλωστε τόσο εμείς όσο και το History Channel σεβόμαστε και εκτιμούμε τον πρόεδρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση