GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στις ΗΠΑ: Αποκεφάλισε την μητέρα του κι έβγαινε φωτογραφίες με το κεφάλι της! (VIDEO)

Σε σοκ βρίσκονται οι ΗΠΑ από το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ένας σχιζοφρενής νεαρός, καθώς σκότωσε στον ύπνο της την μητέρα του...

Σε σοκ βρίσκονται οι ΗΠΑ από το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ένας σχιζοφρενής νεαρός, καθώς σκότωσε στον ύπνο της την μητέρα του...την έκοψε κομμάτια και στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφία περιχαρής με το κεφάλι της!
Η 45χρονη Τάνια Μπιρντ από την Νέα Υόρκη χαρακτηριζόταν από όλους γλυκιά και σκληρά εργαζόμενη. Ήθελε με την χαμηλόμισθη δουλειά της να παρέχει όσα περισσότερα μπορούσε στην οικογένειά της, ωστόσο είχε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει. Τον σχιζοφρενή γιό της. Του παρείχε τα πάντα, και προσπαθούσε να τηρεί την φαρμακευτική του αγωγή.
Ωστόσο ο Μακλίν δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από κανέναν, εξομολογείται ο πατέρας του. Έβαζε φωτιές, έσπαγε πράγματα, ήταν ασυγκράτητος...
Το βράδυ της Τρίτης ήταν και το μοιραίο. Ο Μακλίν πλησίασε το κρεβάτι της μητέρας του, την γρονθοκόπησε και την μαχαίρωσε. Στη συνέχεια την έκοψε κομμάτια και έβγαλε και φωτογραφία με το κεφάλι της!
Τέλος προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος διασκορπώντας τα κομμάτια της μητέρας του. Τελικά όμως το έγκλημα εξιχνιάστηκε και θα οδηγηθεί στην αμερικανική δικαιοσύνη.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση