GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 10 Ιουνίου το πόρισμα ΣΔΟΕ για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου

Μικρή παράταση των εργασιών τους μέχρι τις 25 Απριλίου αποφάσισαν να ζητήσουν από την Ολομέλεια της Βουλής, τα μέλη της Προανακριτικής ...

Μικρή παράταση των εργασιών τους μέχρι τις 25 Απριλίου αποφάσισαν να ζητήσουν από την Ολομέλεια της Βουλής, τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνούν την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.
Μετά την ενημέρωση από το ΣΔΟΕ, ότι πριν από τις 10 Ιουνίου δεν μπορεί να παραδώσει το πόρισμά του για τους λογαριασμούς των τεσσάρων συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου που εμφανίζονται στην λίστα Λαγκάρντ, η Επιτροπή εξετάζει δύο ενδεχόμενα: Ή να αναστείλει τις εργασίες της μέχρι τις 10 Ιουνίου, οπότε θα έχει στα χέρια της το πόρισμα του ΣΔΟΕ και θα κινηθεί αναλόγως ή θα συνεδριάζει μία φόρα την εβδομάδα για να επεξεργάζεται τα στοιχεία που προκύπτουν.

Την Τρίτη, πάντως, η Προανακριτική έχει καλέσει για περαιτέρω διευκρινήσεις, το στέλεχος του ΣΔΟΕ Γιώργο Καρασμάνη, που επεξεργάζεται τη λίστα Λαγκάρντ.

Την ίδια μέρα η Επιτροπή έχει ζητήσει την αυτοπρόσωπη παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση