GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε διαδικασία επεξεργασίας 12.100 προτάσεις για τη δράση ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Δεν πρόκειται να δοθεί καμία νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής των προτάσεων για τη δράση ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η...

Δεν πρόκειται να δοθεί καμία νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής των προτάσεων για τη δράση ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η οποία λήγει στις... 10 Μαΐου 2013.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), μέχρι την περασμένη Τρίτη 23 Απριλίου βρίσκονταν σε διαδικασία επεξεργασίας περίπου 12.100 προτάσεις.
Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σχετικά με ερωτήματα που υποβλήθηκαν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων/ΕΣΠΑ. Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων ξεκίνησε στις 25 Φεβρουαρίου και ήδη παρατάθηκε μια φορά, από τις 25 Απριλίου που ήταν αρχικά η καταληκτική ημερομηνία, στις 10 Μαΐου.
Σημειώνεται δε, ότι κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων όπου υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι προτάσεις (www.ependyseis.gr) θα λειτουργεί κανονικά και θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προτάσεων όλο το 24ωρο. Επίσης, το Help Desk του Πληροφοριακού Συστήματος θα λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες από 9 π.μ. έως 5 μ.μ. Η ΓΓ Δημοσίων Επενδύσεων/ΕΣΠΑ συνιστά στους υποψήφιους επενδυτές να καταθέσουν έγκαιρα τις προτάσεις τους, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν από φόρτο του συστήματος τις τελευταίες ημέρες.
Επισημαίνεται τέλος, ότι η έγκαιρη υποβολή των προτάσεων θα συντείνει στην επιτάχυνση της διαδικασίας αξιολόγησης και την ένταξη των επενδύσεων και την καταβολή των ενισχύσεων στους ωφελούμενους επενδυτές. express.gr

1 σχόλιο

  1. Ψυχρολουσία τα αποτελέσματα στις εκλογές των εκπαιδευτικών για την ΟΛΜΕ για τη τρικομματική κυβέρνηση. Εξαφανίζονται εκλογικά οι θυγατρικές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΡ, ενώ ενισχύονται όλες οι αριστερές παρατάξεις, σε ποσοστά και έδρες και οι ανεξάρτητοι. Μόνο η ΔΑΚΕ διατηρείται, με μειωμένες δυνάμεις, επειδή κάποιοι βολεμένοι περιμένουν κρατικές θέσεις !

    Η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από ποτέ ( γι' αυτό υπάρχουν + 25 σύνεδροι )



    ΝΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 48 ΑΠΟ 89 ΕΛΜΕ (54%)


    ΣΥΝΟΛΟ ΕΔΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ: 247 (222)


    ΣΥΝ.ΕΚ.ΚΙΝ. 83 (52) + 31 ( από το 2011 , πρώτη δύναμη πλέον )

    ΔΑΚΕ : 62 (61) + 1 ( αλλά με ψήφους που λαμβάνει από τους θρησκευόμενους εκπαιδευτικούς και άλλους που δεν ψηφίζουν ΝΔ, αφού δεν υπήρχε άλλο δεξιό ψηφοδέλτιο, αλλά με μείωση ποσοστών στο σύνολο των συνέδρων )

    ΔΕΕ: 37 (31) + 6

    ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ: 34 (26) + 8

    ΠΑΣΚ: 25 (51) -26

    ΑΛΛΟΙ: 6 (1) + 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση