GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Κυριακή 14 Απριλίου η έκτη συνάντηση στο «Χωριό Παραγωγών»

Ραντεβού στο «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα δίνουν για 6η φορά καταναλωτές και παραγωγοί, την Κυριακή 14 Απριλίου, από τις 9 το πρ...

Ραντεβού στο «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα δίνουν για 6η φορά καταναλωτές και παραγωγοί, την Κυριακή 14 Απριλίου, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου.
Το καταναλωτικό κοινό μπορεί να προμηθευτεί απευθείας, χωρίς μεσάζοντες, περισσότερα από 140 εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας ελληνικά προϊόντα, που διαθέτουν, σε ανταγωνιστικές τιμές, 24 παραγωγοί-συνεταιρισμοί από όλη τη χώρα.

Ειδικότερα, στα προϊόντα που διατίθενται αυτή τη φορά περιλαμβάνονται: ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά, όσπρια, ρύζι και ζυμαρικά, πατάτες, μέλι, αλεύρι, αυγά, σάλτσα ντομάτας, αφεψήματα και αρωματικά, φρούτα εποχής, ξηροί καρποί, ξερά σύκα, παξιμάδια, μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, χαλβάς, ρακόμελο, κρασί, σαλιγκάρια, σταφίδα, μανιτάρια και λουκάνικα.

«Συμπληρώνοντας πλέον 6 μήνες λειτουργίας, κάνουμε το επόμενο βήμα και πιστοί στη δέσμευσή μας, από αυτόν τον μήνα εγκαινιάζουμε τη λειτουργία του ‘Χωριού Παραγωγών’ κάθε 15 μέρες» επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και προσθέτει: «Πρόκειται για μία απόφαση, η οποία βασίστηκε στη μεγάλη ανταπόκριση των παραγωγών και, κυρίως, του κόσμου, που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας όταν ξεκινήσαμε αυτή την πρωτοβουλία. Δεδομένου ότι σε κάθε συνάντηση διατίθενται σταθερά περισσότεροι από 60 τόνοι προϊόντων, πιστεύουμε ότι η συχνότερη διοργάνωση της πρωτοβουλίας θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Οι επόμενες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν: Κυριακή 28 Απριλίου, Κυριακή 12 Μαΐου, Κυριακή 26 Μαΐου, Κυριακή 9 Ιουνίου και Κυριακή 23 Ιουνίου 2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση