GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

15χρονος με σύνδρομο Down ανέβηκε στο Έβερεστ! (VIDEO)

Ο 15χρονος Eli Reimer πάσχει από σύνδρομο Down. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να ανέβει στο ψηλότερο μέρος του κόσμου. Με την βοήθεια του μπ...

Ο 15χρονος Eli Reimer πάσχει από σύνδρομο Down. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να ανέβει στο ψηλότερο μέρος του κόσμου. Με την βοήθεια του μπαμπά του, Justin, ανέβηκε από την μεριά του Νεπάλ στο Έβερεστ στην νότια κατασκήνωση.«Είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε, αφού κανένας άλλος έφηβος με σύνδρομο Down στις ΗΠΑ δεν έχει επιχειρήσει κάτι τέτοιο. Είναι μνημειώδες», είπε ο πατέρας και πρόσθεσε «Η αναπηρία δεν αποτελεί περιορισμό. Η ζωή αυτών των ατόμων έχει επίσης αξία».
Οι δυσκολίες για να ανέβει κάποιος στο βουνό είναι πολλές ακόμα και για έμπειρους ορειβάτες, καθώς έχει πολύ κρύο και αρκετοί πέφτουν σε χιονοστιβάδες.
Το επίτευγμα είναι μεγάλο, ενώ ο 15χρονος κατάφερε, σύμφωνα με το newsbomb.gr, να συγκεντρώσει το ποσό των 85 χιλιάδων δολαρίων από δωρεές, χρήματα τα οποία έδωσε στο ίδρυμα Elisha Foundation το οποίο προσφέρει υποστήριξη σε οικογένειες με παιδεία με αναπηρίες.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση