GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 17χρονη έπειτα από ομαδικό βιασμό

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια 17χρονη Καναδή έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς ο ομαδικός βιασμός που είχε υποστεί πριν δυο χρόνια και η σ...

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια 17χρονη Καναδή έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς ο ομαδικός βιασμός που είχε υποστεί πριν δυο χρόνια και η συνεχής...
διαπόμπευσή της από τους συμμαθητές της, την είχαν στιγματίσει.

Οι γονείς της Rehtaeh Parsons ισχυρίζονται ότι η κόρη τους έθεσε τέρμα στη ζωή της, μετά το βιασμό που υπέστη το 2011, από 4 αγόρια, σε ηλικία 15 ετών και την κυκλοφορία μιας ακατάλληλης φωτογραφίας της.

Η εικόνα είχε τραβηχτεί τη στιγμή του βιασμού μεταξύ των συμμαθητών και διανεμήθηκε σε φίλους και γνωστούς, κάτι που προκάλεσε τη χλεύη προς την κοπέλα, με τους συμμαθητές της να την αποκαλούν «πόρνη».

«Έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο. Οι Φίλοι της στράφηκαν εναντίον της. Την παρενοχλούσαν. Κάποιοι της έστελναν μηνύματα στο Facebook για να κάνει σεξ μαζί τους. Ποτέ δε σταμάταγαν», αναφέρει η μητέρα της 17χρονης, επισημαίνοντας ότι η κόρη της βρισκόταν σε κατάθλιψη.

Αν και οι γονείς της πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στο Halifax προκειμένου η κόρη τους να ξεφύγει από την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, ωστόσο, δεν κατάφερνε να απαλλαγεί από κάποια ξεσπάσματα και να συνέλθει από το τραύμα.

Η νεαρή δεν άντεξε το βάρος και κρεμάστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της την προηγούμενη Πέμπτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διατηρούνταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Ωστόσο την Κυριακή οι γονείς της πήραν την απόφαση να κλείσουν τα μηχανήματα, καθώς οι γιατροί τους δήλωσαν ότι ήταν κλινικά νεκρή.

Αμέσως μετά το θάνατο της φίλοι της δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook στη μνήμη της.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, ωστόσο, στα 4 αγόρια δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, καθώς η έρευνα που διατάχθηκε δεν οδήγησε, μέχρι στιγμής, στη συγκέντρωση επαρκών στοιχείων για την παραπομπή τους σε δίκη.

directnews.gr

1 σχόλιο

  1. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο άνθρωπος είναι τελικά αρρώστια του πλανήτη και όχι νοήμων ον και άλλες τέτοιες παπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση