GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ, ΑΜΕΣΩΣ!...

Aπό τον Νάσο Τσαγκανέλη.    www.nasostsaganelis.gr/  Δεν μπορεί να «δικάζει» λαούς  η υπόδικη Κριστίν Λαγκάρντ. Γυρίσματα της ζω...

λαγαρδ
Aπό τον Νάσο Τσαγκανέλη. 
 www.nasostsaganelis.gr/ 

Δεν μπορεί να «δικάζει» λαούς η υπόδικη Κριστίν Λαγκάρντ.

Γυρίσματα της ζωής…
Η «αδιάφθορη» Κριστίν Λαγκάρντ διώκεται για διαφθορά. Ένοχη σιωπή από το ΔΝΤ.
Η γαλλική δικαιοσύνη ερευνά –θα παρουσιαστεί στον ανακριτή- ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ,
ως υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας για το περιβόητο σκάνδαλο εξαγοράς της Adidas.
Εγείρεται, βεβαίως, μείζον θέμα,
Γιατί η κυρία ΔΝΤ (μύτη διαδήλωση) συμπρωταγωνιστεί με τον Σόιμπλε στην αισχρότερη ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ που έχει ποτέ επιχειρηθεί κατά λαών.
Ολόκληρος ο Νότος ουρλιάζει, Κάτω από τα εξοντωτικά χτυπήματα που δέχεται. Κάθε μέρα. Τρία χρόνια(!!!)
Ε λοιπόν, δεν μπορεί η κυρία αυτή –δεν έχει το κύρος- να ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και τις ίδιες ώρες να είναι η ίδια υπόδικη για ανάρμοστη ανάμειξη σε ένα πολύκροτο σκάνδαλο συναλλαγής που συντάραξε την Ευρώπη.

Όπως μεταδίδει το «Ρόιτερ» η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ θα καταθέσει στα τέλη Μαΐου στη γαλλική δικαιοσύνη για το ρόλο της ως υπουργού Οικονομικών στη διευθέτηση μιας διένεξης ανάμεσα στον επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί και την τράπεζα Κρεντί Λιονέ (Credit Lyonnais), έκανε σήμερα γνωστό ο δικηγόρος της.
Υπουργός από το 2007 ως το 2011 και το διορισμό της στο ΔΝΤ, η Λαγκάρντ είναι ο στόχος μιας έρευνας για «συνέργεια σε πλαστογραφία και υπεξαίρεση δημοσίων κεφαλαίων», η οποία αφορά την επιλογή της να καταφύγει σε ιδιωτική διαιτησία για να επιλύσει μια διένεξη ανάμεσα στην Κρεντί Λιονέ και τον Μπερνάρ Ταπί για την εξαγορά της Adidas.
Η Λαγκάρντ θα καταθέσει στην ανακριτική επιτροπή του Δικαστηρίου της Δημοκρατίας (CJR), μιας δικαστικής αρχής που αποτελείται από δικαστικούς και κοινοβουλευτικούς και είναι η μόνη που μπορεί να δικάζει υπουργούς για παραβάσεις που διέπραξαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Συνέχεια εδώ. 

1 σχόλιο

  1. Είναι σε διατεταγμενες υπηρεσίες του συστήματος,άμα τελειώσουν βλέπουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση