GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ένα βράδυ του 1988 ο Φρ. Μέρκιουρι πήρε την Νταϊάνα μεταμφιεσμένη σε άντρα και πήγαν σε γκέι μπαρ"

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι ένα πρόσωπο που πουλάει. Η Daily Mail, επικαλούμενη τους Sunday Times, αναφέρει πως η Κλέο Ρόκο, στο ...

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι ένα πρόσωπο που πουλάει. Η Daily Mail, επικαλούμενη τους Sunday Times, αναφέρει πως η Κλέο Ρόκο, στο βιβλίο της «Η δύναμη της θετικής κατανάλωσης» γράφει πως ο Φρέντι Μέρκιουρι βοήθησε ένα βράδυ του 1988 την αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών να μεταμφιεστεί σε άνδρα για να μπορέσει να... μπει σε ένα γκέι μπαρ!
Ο Φρέντ Μέρκιουρι, παρέα με τον σταρ της τηλεόρασης Κένι Εβερετ και την Κλεό Ρόκο φόρεσαν στην Νταϊάνα ένα στρατιωτικό τζάκετ, ένα μαύρο καπέλο και γυαλιά ηλίου και την έβαλαν σε γνωστό γκέι κλαμπ του Λονδίνου.
Μάλιστα η συγγραφέας αναφέρει πως μόλις η παρέα των Μέρκιουρι, Νταϊάνα, Εβερετ, μπήκαν στο μπαρ φοβήθηκαν ότι η πριγκίπισσα θα γίνει αντιληπτή. Ωστόσο, όπως σημειώνει στη συνέχεια στο βιβλίο της οι θαμώνες δεν έδωσαν καμία σημασία στην Νταϊάνα πράγμα που η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει.
Ο Φρεντ Μέρκιουρι, ο Εβερετ και η Ρόκο τράβηξαν όλα τα βλέμματα των θαμώνων πάνω τους, αποσπώντας τα από τη μεταμφιεσμένη Νταϊάνα στην οποία δόθηκε η ευκαιρία να παραγγείλει ανενόχλητη ακόμη και ποτό από το μπαρ προτού η παρέα αποχωρήσει 20 λεπτά αργότερα.
«Η μεταμφιεσμένη Νταϊάνα έμοιαζε με έναν όμορφο νεαρό άνδρα. Ηταν μια γυναίκα σε εξαιρετική φόρμα, οπότε το μόνο που θα μπορούσαν να σκεφθούν οι θαμώνες ήταν να ένας όμορφος νεαρός άνδρας με όμορφους γλουτούς» αναφέρει η Ρόκο στο βιβλίο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση