GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύλληψη και η μεταφορά στο νοσοκομείο του 19χρονου, αιμόφυρτου, βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες]

Κρυμμένο σε μια βάρκα στην αυλή ενός σπιτιού εντόπισαν οι αρχές τον 19χρονο βομβιστή της Βοστώνης, Τζοκχάρ Τσαρνάεβ, τα ξημερώματα τ...

Κρυμμένο σε μια βάρκα στην αυλή ενός σπιτιού εντόπισαν οι αρχές τον 19χρονο βομβιστή της Βοστώνης, Τζοκχάρ Τσαρνάεβ, τα ξημερώματα του Σαββάτου ώρα Ελλάδος, ύστερα από ένα ανελέητο κυνηγητό στους δρόμους της πόλης και αφού είχαν ψάξει σχεδόν πόρτα-πόρτα τα σπίτια της περιοχής για να τον βρουν.
 Στις 20:45 ώρα Βοστώνης η τοπική αστυνομία ενημέρωσε μέσω Twitter ότι ο επικίνδυνος βομβιστής είχε συλληφθεί. Ηδη από τις 19:00 στη γειτονιά που εντοπίστηκε ο δράστης είχαν αρχίσει να πέφτουν πυροβολισμοί, ενώ είχε εκκενωθεί πλήρως η περιοχή για να μην υπάρξουν θύματα.
 Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του μετά από πληροφορία που έδωσε ο ιδιοκτήτης της οικίας, ο οποίος παρατήρησε αίμα κοντά στο σκάφος και κατόπιν διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε ένα άνδρας που αιμορραγούσε.
Ο 19χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση