GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθηλωμένα τα αεροσκάφη την Πέμπτη λόγω 24ωρης απεργίας

 Με προβλήματα θα εκτελεστούν οι πτήσεις από και προς τα περιφερειακά αεροδρόμια την Πέμπτη, καθώς οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολίτι...

 Με προβλήματα θα εκτελεστούν οι πτήσεις από και προς τα περιφερειακά αεροδρόμια την Πέμπτη, καθώς οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολίτικης Αεροπορίας (ΥΠΑ)  προχωρούν σε 24ωρη απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αερολιμένων και τις οργανωτικές αλλαγές ατην ΥΠΑ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) "η επίμαχη τροπολογία αφενός μεν διαλύει την υπάρχουσα δομή της ΥΠΑ, αφετέρου προετοιμάζει το έδαφος για την εκποίηση των ελληνικών κρατικών αεροδρομίων, με ανεξέλεγκτες τραγικές συνέπειες για τον τουρισμό και το κοινωνικό ιστό της περιφέρειας".
Σύμφωνα με "tovima.gr", κατά την διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης θα παρέχεται το παρακάτω έργο και θα εξυπηρετούνται οι παρακάτω πτήσεις: 
Α)  Πολιτικών και στρατιωτικών α/φών, που υπερίπτανται και διασχίζουν το FIR Αθηνών - Μακεδονίας. 
Β)  Ελληνικών και ξένων στρατιωτικών α/φών που συμμετέχουν σε προγραμματισμένες ασκήσεις. 
Γ)  Αεροσκαφών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. 
Δ)  Νοσοκομειακές πτήσεις. 
Ε)  Πτήσεις στις οποίες επιβαίνουν αρχηγοί Κρατών - Πρωθυπουργοί. 
Στ) Πτήσεις που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. 
Ζ)  Μέριμνα για την συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία των συχνοτήτων κινδύνου, την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και των μηχανημάτων της Υπηρεσίας και την πρόληψη καταστροφών ή ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση