GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις Έλληνες αναζητούνται για το αιματηρό επεισόδιο με τους 25 αλλοδαπούς τραυματίες εργάτες στην Ηλεία...

Τρεις Έλληνες, οι οποίοι πυροβόλησαν αλλοδαπούς εργάτες στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας, αναζητά η αστυνομία.Ο εργοδότης τους και...

Τρεις Έλληνες, οι οποίοι πυροβόλησαν αλλοδαπούς εργάτες στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας, αναζητά η αστυνομία.Ο εργοδότης τους και ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου, όπου εργάζονταν οι μετανάστες συνελήφθη.
Το αιματηρό επεισόδιο, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, περίπου 200 αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές, διεκδίκησαν δεδουλευμένα 6 μηνών.
Τα αίματα άναψαν, με έναν από τους επιστάτες να πυροβολεί αδιακρίτως με κυνηγετικό όπλο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν πάνω από 25 αλλοδαποί, που διακομίστηκαν σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία της περιοχής.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κ.Υ Βάρδας ο συνολικός αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 28 άτομα από αυτούς 4 βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση 8 σε σοβαρή κατάσταση και οι υπόλοιποι ελαφρά.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr κάποιοι από τους τραυματίες, ανέφεραν ότι είχαν ραντεβού στις 5 το απόγευμα με τον ιδιοκτήτη των καλλιεργειών φράουλας και συγκεντρώθηκαν εκεί 80 αλλοδαποί, οι οποίοι ζητούσαν να τους καταβληθούν δεδουλευμένα μηνών.
Οι εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη, 4 με 5 άτομα, τους ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να τους πληρώσουν και να επιστρέψουν στις δουλείες τους.
Οι εργάτες αντέδρασαν και τότε τρία από τα άτομα που κρατούσαν όπλα αφού πυροβόλησαν πρώτα στον αέρα στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.
Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για το συμβάν ενώ στο Α.Τ.Βάρδας βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας.
(Πηγή Φωτογραφίας: ilialive.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση